Várkertfürdő

Várkertfürdő

Magyarország egyik legszebb barokk városában, Pápán 3500 négyzetméter vízfelülettel, 18 medencével, 7 óriáscsúszdával, gyermekpancsolókkal, extrém élményt nyújtó elemekkel wellness- és fitness szolgáltatásokkal várunk minden korosztályt!

Termálfürdő

Termálfürdőnk élménymedencéjében víz alatti gejzírek, hátmasszázs padok, nyakmasszázs oszlopok gondoskodnak a test ellazításáról, kiúszómedencénk pedig télen is biztosítja a szabadtéri fürdőzés élményét. Gyógyvizes ülőmedencénk a mozgásszervi és reumatikus panaszokra nyújt enyhülést. A legkisebbek szórakozásáról gyermekpancsolónk gondoskodik minicsúszdával, a kalandot keresőket pedig fény- és hangeffektusokkal felszerelt óriáscsúszda várja.

Strand

Strandunkon a legapróbbak számára épült Kistappancs medence 20 centiméteres vízmélységével, minicsúszdájával, árnyékolójával a 2-5 éves korosztálynak kínál lubickolási lehetőséget, a Nagytappancs pedig 45-90 centiméteres, változó vízmélységével, vizes játékaival a 6-11 éves korosztály kedvelt játszóhelye. Az élménymedencében sodrófolyosóval és masszázselemekkel tesszük még kellemesebbé a kikapcsolódást, a meleg vizes ülőmedence a nyugodt pihenés birodalma, az 1000 négyzetméteres nagymedence pedig egyszerre kínál lehetőséget sportolásra, játékra, kellemes ellazulásra.

A különböző magasságú, különböző lejtéssel megépített hat óriáscsúszdáról szélsebesen csobbannak a medencékbe az aktív kikapcsolódásra vágyók, a háromszintes ugrótorony pedig extrém élményt kínál. A 4 hektáros parkban fekvő strand tágas zöldfelülete, homokos sportpályái az aktív szórakozást éppúgy lehetővé teszik, mint a csendes elvonulást. A strandon játszótér, szabadtéri fitnesspark, büfé és különlegességeket kínáló koktélbár is várja vendégeinket.

Uszoda

Uszodánk 25 méteres, 6 pályás, feszített víztükrű medencéje a gyakorlott úszóknak kínál sportolási lehetőséget, a tanmedence pedig az úszásoktatás, játék, vízi torna helyszíne. A legkisebbek szórakozásáról itt is gyermekpancsolóval gondoskodunk.

Wellness- és sportszolgáltatások

Bambusz SPA wellnessközpontunkban finn-, bio- és infraszauna, gőzkabin, jakuzzi és merülőmedence, valamint szolárium, különböző masszázs- és testkezelések, fürdők és pakolások fogadják a testi-lelki megújulásra vágyókat, az uszodai szaunában pedig a finn- és infraszauna mellett jégkamra, sószoba is vendégeink rendelkezésére áll. A szaunázás élményét a szabadtéri szaunakert merülőmedencéje és pezsgőkádja teszi teljessé. A sportolni vágyóknak konditerem és fallabda pálya kínál kikapcsolódási lehetőséget.

Gyógyászati kezelések

Modern gyógyászati központunkban reumatológiai, fizioterápiás és mozgásszervi rehabilitációs szakrendelés működik, a kezelések, kúrák teljesen finanszírozott (térítésmentesen igénybe vehető), részben finanszírozott és magánrendelés keretében is elérhetők. A terápiáink a modern orvostudományt és orvosi technológiákat ötvözik a pápai gyógyvíz gyógyító hatásával, így segítve a panaszok enyhülését és a gyógyulást.

Termálfürdő: Hétfő – Vasárnap: 09:00 – 20:00 h
Uszoda: Hétfő – Vasárnap: 08:00 – 20:00 h
Termál szauna:
Nyári szezonban (Kedd, Csütörtök, Péntek, Szombat, Vasárnap): 13:00 – 19:00 h
Október 1-től:
Hétfő – Péntek: 13:00 – 19:30 h
Szombat, Vasárnap: 10:00 – 19:30 h
Strand: (nyári szezonban) Hétfő – Vasárnap: 09:00 – 20:00 h
Konditerem: Hétfő – Vasárnap: 08:00 – 20:00 h

Cím: 8500 Pápa, Várkert út 5.

Uszoda: +36 89 512-600
Termálfürdő: +36 89 512-617
Gyógyászat: +36 89 512-616

Web: https://varkertfurdo.hu/

Facebook: https://www.facebook.com/varkertfurdo