SZOBÁK ÉS APARTMANOK

Kényelmes pihenés különleges környezetben.

Szobáinknak és apartmanjainknak évszázados nagypolgári villák adnak otthont, Pápa legpatinásabb utcáiban, az Esterházy úton és a Vörösmarty utcában.

A szobák és apartmanok megálmodója egy testvérpár, Judit és Katalin, nevük utolsó szótagjaiból született meg a hotel neve: Ditlin.

A szállás a környéken egyedülálló, boutique hotel stílusban készült el 2017-ben és 2022-ben. Az épületek hangulatában keverednek az antik és modern elemek, ami a bútorokban, a színekben és a használati tárgyakban egyaránt megnyilvánul.

Vendégeink kényelmét nyolc egyedi tervezésű szobánk és két apartmanunk biztosítja. Valamennyi szobánk kétágyas, klimatizált és saját fürdőszobával rendelkezik.

Az apartmanok minden igényt kielégítő, egyedi kialakítású, klimatizált harmonikus belső terekkel rendelkeznek. A kialakításánál az egyik legfőbb szempont a kényelem volt, mely a nagycsaládok, családok, párok, baráti társaságok és a hétköznapokon úton lévő üzletemberek részére is lehetőséget kínál a pihenésre.
Mindkét apartmanhoz teljesen felszerelt konyha tartozik. Az udvarban egy kis tó is található, mely nem csak a gyermekeknek lesz nagy kedvence.

A szállás tágas étteremmel, valamint egy belső kertre néző fedett terasszal rendelkezik, mely kisebb rendezvények lebonyolítására kiváló helyszínt biztosít.

Reméljük hamarosan Önt is vendégeink között üdvözölhetjük.

8
Szoba
2
Apartman

SZOLGÁLTATÁSAINK:

Étterem-Rendezvényterem, Klimatizált környezet, Zárt parkoló, Gyermekbarát szálláshely, Teljesen felszerelt apartmanok

ONLINE FOGLALÁS:

[eagle_booking_search_form eagle_booking_search_form_layout=”horizontal-3″]