Kedvezményezett neve:  Makrancos Lakás Ingatlanhasznosító és Befektető Kft.
Címe:  Kamatmentes Újraindítási Gyorskölcsön folyósítása
Szerződött visszatérítendő összeg:  10 millió Ft

A felhívás azonosító jele: GINOP-9.1.1-21

A projekt célja: A finanszírozás a Covid19-világjárványra adott uniós válasz részeként történik. Szálláshely-szolgáltatóként jelentős veszteséget, árbevétel kiesést szenvedtünk el a bezárások alatt. A gyorskölcsön hozzájárult ahhoz hogy a munkavállalóinkat meg tudjuk tartani ezen időszak alatt is.

A befejezés dátuma:  2022.07.01

Széchenyi 2020 pályázat

Kedvezményezett neve: Makrancos Lakás Ingatlanhasznosító és Befektető Kft.
Címe: Napelemes rendszer telepítése a Makrancos Lakás Kft.-nél
Szerződött összeg: 1,76 millió Ft
Projekt azonosítószáma: GINOP-4.1.4-19-2021-03799
Támogatás mértéke: 55 %

A Projekt ismertetése: Az Európai Unió Regionális Fejlesztési Alapjának támogatása tette lehetővé hogy társaságunk a Makrancos Lakás Kft. egy 8,5 kw kapacitású napelemes rendszert telepítsen Pápán, az Esterházy út 19. szám alatt. A felhívás kódszáma: GINOP-4.1.4 -19, címe: Megújuló energia használatát, energiahatékonyság növelését célzó épületenergetikai fejlesztések támogatása. A támogatás keretében a teljes beruházási költség 55 %-át finanszírozta a pályázat, így a vissza nem térítendő összeg 1,76 millió Ft.
A fejlesztés eredményeként megvalósuló beruházás hozzájárul a társaság rezsi költségeinek csökkentéséhez, valamint a környezetvédelemhez, azáltal, hogy nincs széndioxid és egyéb környezetszennyező gáz kibocsátás.

A beruházásnak köszönhetően a villamosenergia költségben elért megtakarítás lehetővé teszi, hogy a vállalat két darab munkahelyet meg tudjon őrizni.

 

A projekt befejezés dátuma: 2021.08.19.

Letölthető anyagok:  Sajtóközlemény PDF